POVESTEA NOASTRA

photo-1503584023468-b9fb3b6862a2.jpeg
 

Povestea Frankly a început din dorința de a crea un produs prietenos, delicios și atractiv pentru generația tânără și dintr-o pasiune pentru street food a bucătarului creator.

Intriga acestei povești a fost un mix de curaj și sinceritate. Ne-am întrebat dacă este posibil să atingi succesul cu un produs corect, etic și responsabil, așa că ne-am propus să demonstrăm că da. 

În aprilie 2014 am lansat brandul autentic de burgeri gourmet din Iași și din zona Moldovei, Frankly Burgers. Acesta mizează pe un concept de mâncare urbană, responsabilă cu mediul și consumatorii, din ingrediente proaspete locale, prezentate transparent.

 
Asset 3@3x.png

Frankly își ia ingredientele de la producători români.

Asset 2@3x.png

Burgerii sunt făcuți din 100% carne de vită, provenită din zona Bucovinei, mereu proaspătă — niciodată congelată.

Asset 5@3x.png

Carnea de vită Black Angus vine de la cea mai mare crescătorie de Black Angus din România – cu certificat de calitate.

Asset 1@3x.png

Frankly este un concept 100%
made in Iași.

 

FRANKLY... WE GOT EVEN BETTER

photo-1507412306066-2977c0e91a68.jpeg

Frankly dorește ce este mai bun pentru clienții săi, așa că ne-am gândit să aducem ceva nou pasionaților de burgeri gourmet.

Odată cu schimbarea logo-ului Frankly, un impact sesizabil a fost introducerea în meniu a celor 4 produse și a sosurilor. Feedback-ul clientilor a fost unul pozitiv si intotdeauna am tinut cont ce acesta. 

4+ motive noi să-i vii de hac
unui burger gourmet

 Noile rețete au fost gândite împreună cu Mike Sergent, chef bucatar cu experiență de peste 30 de ani în industria HORECA din Statele Unite ale Americii. 

 Te-am ascultat cu atenție! De acum ai posibilitatea de a-ți pune Extra Sriracha (sos iute) în orice burger for free.

 Îți vom face Beef&Crop, Livertine si Z-light numai la comenzi și ocazii speciale. Noii burgeri introduși în meniul Frankly: Double Dare, Soft Crisper v2, Big Angus si Old School.

 

Misiunea noastra

 

Principala provocare pentru noi este lupta cu conceptul de fast-food, creand varianta sanatoasa a acestuia. 

Dorim să ne dezvoltam pe viitor din ce in ce mai mult si să susținem business-urile locale ce incearcă să se dezvolte odată cu orașul!

 

SUNTEM SI PE INSTAGRAM

 

Doriti informatii suplimentare?